Bilværksted Vejle │ Linderoth forhandler og leaser biler i hele Landet

Pinsedag søndag d. 28. Maj 2023 holder vi lukket.
På gensyn igen 2. Pinsedag mandag d. 29. Maj kl. 12-15.

Værksted

Moderne bilværksted i Vejle


Når du investerer i en af vores brugte vogne, er du garanteret at få en bil, der er fuldt funktionsdygtig og klar til at køre på vejene, så snart den leveres til dig. Hos os er det nemlig helt essentielt, at vores biler altid overleveres til vores købere i klargjort og fremragende stand – også selvom de er brugte. En brugt bil kan sagtens shines op og finpudses, så den fremstår som en ny vogn. Vi sikrer derfor, at alt er i orden, så både bilens udseende og oplevelsen af at køre den er, lige som når man investerer i en helt ny bil.

Vi har et moderne og nyt værksted tilknyttet vores bilhandel, som første gang blev taget i brug i sommeren 2018. Vores værksted drives af vores kompetente mekanikere Anders og Casper. De sikrer, at alt det mekaniske er, som det skal være forud for levering. Vores vogne bliver således eftertestet på 59 konkrete punkter, og hvis et punkt ikke lever op til vores krav, udbedrer eller skifter Anders og Casper det pågældende punkt, så bilen kan leveres til kunden i bedst mulig stand.

I vores værksted har vi tre lifte til rådighed, men værkstedet kan yderligere rumme op til flere biler endnu. Dette betyder, at vi kan arbejde på op til otte biler på samme tid. I værkstedet arbejder Anders og Casper i fællesskab med vores kompetente samarbejdspartnere, som sammen sikrer, at bilerne altid fremstår klargjorte – både hvad angår æstetik og funktionalitet – når de køres ud fra værkstedet igen.

 

Populært i hele Danmark


Vores værksted anvendes ikke alene til at eftertjekke vores egne vogne, før de leveres til vores kunder – mange benytter sig også af vores værksted, når de har enten købt eller leaset en bil hos os. Det er dog ikke alene personer, der har investeret i en af vores biler, der bruger værkstedet – vi er stolte af at kunne sige, at vi tiltrækker kunder fra hele landet, der ønsker hjælp fra vores værksted til deres bil.

Vores værksted er ideelt til både leasingbiler, nye og brugte biler. Vi er i stand til at servicere og klargøre alle bilmærker, og vi sørger altid for at tage godt hånd om din vogn, så du kan føle dig helt tryg, når du indleverer bilen til vores værksted.

 

Højt serviceniveau – både på leasing og salg af biler


Vi prioriterer et højt serviceniveau, og vi gør alt, hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker og behov. Dette gælder også, når vi skal udbedre et problem på din bil. Således efterstræber vi altid at løse et givent problem hurtigst muligt, så du hurtigt kan være kørende igen.

Vores timepris i værkstedet ligger på 495,- + moms. Vi har faste priser på vores servicer – forhør dig hos os, hvis du ønsker prisen på en specifik ydelse.

Foruden mekaniske serviceaftaler, tilbyder vi også andre serviceydelser såsom dækopbevaring, kosmetisk klargøring og meget mere. Hvis du har et kosmetisk ønske til din bil, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan drøfte dine muligheder.

   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”