Bilforhandler Linderoth i Vejle finder drømmebilen til dig

Pinsedag søndag d. 28. Maj 2023 holder vi lukket.
På gensyn igen 2. Pinsedag mandag d. 29. Maj kl. 12-15.

Som bilforhandler kan vi skaffe din drømmebil

15. september 2020


Du kan se bilen for dig. Måske har du drømt om den i årevis, eller måske er det den nyeste i en række af bildrømme. Uanset hvad kan Linderoth, din bilforhandler i Vejle, hjælpe dig med at finde drømmebilen og importere den hjem til Danmark. Her hos Linderoth får vi ofte en del forskellige spørgsmål om valget af bil. Derfor vil vi gerne dele vores viden med jer alle sammen, så det bliver nemmere og hurtigere for dig at få svar på dine spørgsmål. Fremover vil vores nyheder derfor være lidt længere og handle mere om gode råd, tips og trends indenfor biler og finansiering af biler.

I denne uge kommer det til at handle om drømmebilen. Vi er mange, der går og drømmer om en helt bestemt bil – måske har du altid drømt om en bestemt model, eller også skifter din drømmebil med nogle års mellemrum. Derfor vil i det her nyhedsindlæg fortælle om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få fingrene i din drømmebil. Vi er nemlig specialister på området og importerer omkring 100 drømmebiler til vores kunder om året på bestilling − udover salget og leasingen af vores lagerbiler.

 

Hver detalje bliver afdækket, så vi kan finde din drømmebil

Bliver du ikke stillet helt tilfreds af standardmodellerne? Drømmer du om en bil med helt specifikt udstyr eller en særlig farve? Og er drømmebilen ikke til at opdrive herhjemme? Så er det godt, at du har fundet vej til vores hjemmeside, fordi hos Linderoth er vi eksperter i at finde og importere biler, der opfylder vores kunders vildeste bildrømme.

Når du sætter os i gang med at importere din drømmebil, ser vi det som en kæmpe tillidserklæring. Vi starter med at tage en snak med dig, hvor vi ned til mindste detalje afdækker, hvordan din drømmebil skal se ud, og hvilket udstyr den skal have. Efter du har sat din underskrift på vores aftale, skal du ikke foretage dig andet end at glæde dig til den store dag, hvor bilen er klar til dig.

 

I løbet af 48 timer kan du blive en af vores glade drømmebilskunder

Vi har altid omkring 70 biler på lager – både biler til salg og leasingbiler, og derfor kan vi naturligvis ikke ramme alles smag og behag. Hvis ikke netop din drømmebil står og venter på vores lager, har vi et ekstra gear. Hvis bilen findes, og du som kunde er klar, kan vi rykke ekstremt hurtigt og have den klar til dig i løbet af 24-48 timer. Vi kigger meget bredt på markedet, og når vi har fundet drømmebilen til dig, importerer vi den hjem til Danmark. Du er fuldstændig lige så godt stillet i forhold til klargøring, garanti og øvrige parametre i handlen, som hvis der var tale om en lagerbil.

Vi importerer ikke en bil til en kunde, medmindre den lever op til forventningerne, og vi har endnu ikke oplevet, at en kunde har været utilfreds, når bilen leveres. Et eksempel på en tilfreds kunde er et firma, som vi ofte har handlet med tidligere. De to indehavere har en leasingaftale hos os, og hvert andet år går vi på jagt efter deres nye drømmebil. For nyligt importerede vi en Porsche Macan fra det centrale Tyskland til den ene, og den anden fandt vi den helt rette version af Audi S8 hos en af vores kolleger i branchen.

 

Skal din bilforhandler i Vejle hjælpe dig med at finde drømmebilen?

Udfyld formularen med detaljerne om din drømmebil, eller kontakt os på telefon eller mail.

   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”