Leasing af VW | Volkswagen Leasing hos Linderoth

Leasing af VW hos Linderoth

7. december 2020


I Linderoth har vi stor erfaring med leasing af VW-biler. Biler fra Volkswagen er driftssikre og generelt gode biler, og Volkswagen er kendt for kvalitet. Det brede udvalg af modeller – fra VW Up til Touareg betyder desuden, at Volkswagen har en bil til stort set alle ønsker og behov.

 

Læs mere om VW her

 

Leasing er en nem og fleksibel måde at have bil på - særligt hvis du ønsker budgetsikkerhed, godt kan lide at udskifte bilen ofte, eller du har forelsket dig i en bil, der er lidt dyrere end dit budget.

Se vores udvalg af leasingbiler her

 

Leasing VW giver dig fleksibilitet

En af de helt store fordele ved leasing er fleksibiliteten. Når din leasingperiode udløber, har du mulighed for nemt at skifte til en anden bil. Det kan være, at din foretrukne model er blevet opdateret, og du gerne vil have den nyeste model, eller måske synes du, det er sjovt at prøve en masse forskellige biler. Hvis familien er vokset, kan det også være, at I nu skal have en større model, hvor der er god plads til barnevognen i bagagerummet. Og omvendt, når behovet for den store bil ikke er der længere, er det nemt at skifte til en mindre model, når leasingperioden udløber.

 

Vi tilbyder også service af leasingbiler på vores eget moderne bilværksted. Læs mere om vores værksted her

 

For privatkunder kan familiens ønsker og budget også gøre, at leasing er en attraktiv måde at have bil på. Leasing kan fx gøre det muligt at køre i drømmebilen, der egentlig ligger udenfor budgettet, hvis man skulle købe. Som privatkunde kan leasing også være en mulighed for at bruge en opsparing på rejser, bolig eller andet i stedet for at købe en bil.

 

En anden god grund til at lease kan for erhvervskunder være en mindre belastning af virksomhedens likviditet, fordi virksomheden ikke skal købe bilen, men kan nøjes med en lavere udbetaling.

 

Med operationel leasing er der styr på budgettet

Vælger du operationel leasing, ved du nøjagtig, hvad din nye VW koster dig at have. Ved denne leasingform betaler du nemlig et fast månedligt beløb.

 

Finansiel leasing er en leasingform, hvor du har mulighed for at beholde bilen, når leasingperioden er udløbet. Det kan være rart at have den mulighed, hvis du er blevet glad for bilen og egentlig bare gerne vil køre videre i den.

 

Uanset om du vælger finansiel eller operationel leasing, tilbyder vi i tillæg til din leasingaftale en serviceaftale, så du også slipper for uventede mekanikerregninger. 

 

Leasing af VW til både private og erhvervskunder

Hos Linderoth tilbyder vi fire forskellige typer leasing af VW og andre populære bilmærker: Privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og sæsonleasing.

 

Læs vores guide til de forskellige leasingtyper her

 

Vil du høre mere om fx VW Golf leasing, VW Tiguan leasing eller leasing af andre modeller fra VW og andre fabrikanter? Kig forbi vores bilhus i Vejle, eller kontakt os. Vi er klar til at vejlede og give dig svar på alle spørgsmål om leasing.

   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”