Nyheder | BMW giver dig køreglæde og kvalitet i topklasse

BMW giver dig køreglæde og kvalitet i topklasse

6. oktober 2020


En BMW er et udpræget kvalitetsprodukt, og det er bilen til dig, der har en førsteklassesbil i tankerne. Det vil vi gerne dele med jer i dette indlæg, hvor vi vil dele ud af vores erfaringer med BMW-biler og fortælle mere om, hvad der gør en BMW-bil til noget helt særligt. Her hos Linderoth er engagementet ekstra stærkt, når det kommer til BMW og kvalitet af øverste skuffe – det håber vi kan smitte af på dig.

Vi ved, at der er mange ting at tage stilling til, når man skal købe ny bil. Husk derfor, at du altid kan kontakte os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål.

 

BMW: En helhedsoplevelse i form af kvalitet, klasse og køredynamik

Tager du en prøvekøretur i en BMW, vil du bemærke, at det er en gennemtænkt bil udover det sædvanlige. Først og fremmest sidder man komfortabelt på både fører-, passager- og bagsædet, og der er tænkt på nem tilgængelighed til teknik og opbevaring overalt i bilen. Når du begynder at køre, vil du lægge mærke til, hvordan bilen trods den kraftfulde motor er balanceret og let at køre. Det giver en god køredynamik for dig som fører.

BMW har været førende bil- og motorfabrikant i mere end et århundrede. Siden 1916 har BMW levet op til det tyske ordsprog ”Ordnung muss sein” til glæde for bilelskere verden over, som kan sætte sig bag rattet i en solidt bygget bil. Men det helt særlige ved en BMW er, at hver eneste gang du sætter dig ind i bilen, vil den give dig en følelse af kvalitet og klasse. Det er derfor, vi bliver ved med at anbefale vores kunder at investere i en BMW. Den repræsenterer ordentlighed og kvalitet i alle dele.

 

Til dig, der elsker ekstraudstyr, og til dig, der sætter pris på det enkle

Skal din næste bil være en BMW, kan du trygt søge vejledning hos os. Vi kender de forskellige modeller ind og ud, og det gælder også det ekstraudstyr, der kan tilvælges ved hver model. Vi gør en dyd ud af at hjælpe dig, så du føler, at dine behov bliver opfyldt.

Vi vejledte på et tidspunkt et par, som var vokset ud af deres BMW X3. De drømte om en større bil, og vi fandt i fællesskab frem til, at en BMW X5 xDrive40D, hvor der ikke var gået på kompromis med udstyret, var det helt rigtige for dem. Det giver en særlig fornemmelse, når en bil er spækket med udstyr, og vi elsker at hjælpe vores kunder med at opfylde deres drømme. Vi er naturligvis også klar til at hjælpe dig, hvis du bedre kan lide en mere simpel bil uden ekstraudstyr.

Med en BMW kan du forvente den ultimative køreoplevelse og en følelse af luksus i hverdagen. Det udvalg af BMWer, du ser på vores hjemmeside, er nøje udvalgt, men hvis vi skal give dig en god anbefaling med på vejen, skal det være modellerne BMW X5 eller BMW X6. Det er to biler, der er blandt vores klare favoritter, og de vil uden tvivl leve op til løftet om kvalitet, klasse og køredynamik.

   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”