Billeasing i Vejle: Giv dig selv luft i hverdagen

Pinsedag søndag d. 28. Maj 2023 holder vi lukket.
På gensyn igen 2. Pinsedag mandag d. 29. Maj kl. 12-15.

Billeasing i Vejle: Giv dig selv luft i hverdagen

17. juni 2020


Her hos Linderoth får vi ofte en del forskellige spørgsmål om finansiering af biler. Derfor vil vi gerne dele vores viden med jer alle sammen, så det bliver nemmere og hurtigere for dig at få svar på dine spørgsmål. Fremover vil vores nyheder derfor være lidt længere og handle mere om gode råd, tips og trends indenfor biler og finansiering af biler.

I denne uge kommer det til at handle om leasing, for det er nok det emne, vi som oftest får spørgsmål til. Derfor får I nu Linderoths guide til, hvordan du kan give dig selv luft i hverdagen gennem leasing af bil.

 

Billeasing for dig, der er erhvervsdrivende

Leasing af bil er især populært hos erhvervsdrivende – faktisk er størstedelen af vores leasingkunder iværksættere og ejerledere i små eller mellemstore virksomheder. Der er nemlig mange fordele ved at lease frem for at købe.

For det første sætter leasing ikke lige så store krav til virksomhedens likviditet. Du kan nøjes med at lægge en mindre udbetaling i stedet for at betale hele bilen up front. For det andet giver leasing større budgetsikkerhed – især hvis man vælger operationel leasing.

Læs også vores guide til de forskellige typer af leasing her

Ved operationel leasing er der aftalt et fast månedligt beløb – og det koster hverken mere eller mindre. Det kan kombineres med en serviceaftale, så du ikke skal bekymre dig om mekanikerregninger. For det tredje giver leasing også fleksibilitet. Når leasingperioden er ovre, kan du nemt skifte til en anden bil uden de helt tunge omkostninger.

Er du interesseret i at lease en bil gennem din virksomhed? Så kom forbi vores bilhus i Vejle, giv os et ring eller send os en mail. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.

 

Billeasing for dig, der er privatperson

Det er ikke kun erhvervsdrivende, der kan få stor glæde af at lease frem for at købe. Det kan også give luft i hverdagen for privatpersoner. Hvis du interesserer dig for biler og måske har fundet en drømmebil, der er dyrere, end hvad dit budget tillader dig at købe så er billeasing oplagt. Den månedlige ydelse er nemlig lavere, end hvis du skulle finansiere den selvsamme bil med et lån på fuld afgift.

Se også vores store udvalg af lækre leasingbiler her

Vi er mange, der interesserer os for biler og ofte forelsker os i nye. Er du på samme måde, så kan billeasing være en god løsning. Det er nemlig meget lettere at udskifte en leasingbil end at sælge og købe. Du kan nemt og omkostningslet skifte til den nye drømmebil, når lysten opstår.

Som privatperson kan du naturligvis også vælge mellem forskellige typer af leasing. Operationel giver dig fuld budgetsikkerhed, og finansiel giver dig mulighed for at købe bilen efter endt leasing til en billigere pris. Få et overblik over de forskellige leasingtyper her.

Sidst er det værd at nævne, at billeasing kan give dig luft i hverdagen og budgettet. Drømmer du om at renovere din bolig eller investere i en sommerresidens, kan leasing frem for køb af en bil give dig det overskud, som du har brug for.

Er du interesseret i at lease en bil? Så kom forbi vores bilhus i Vejle, giv os et ring eller send os en mail. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.

   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”