VW │ Volkswagen forhandler i Vejle ☎ 7585 7262

VW

Volkswagen forhandler

Tyske kvalitetsbiler med kultstatus

Står bag flere bestsellere Der findes næppe nogen, der ikke kender til den tyske producent Volkswagen, der også blot refereres til som VW. Det er nemlig svært at undgå at lægge mærke megaproducenten, der står bag flere af de bedst sælgende biler i verden.

Den tyske producent kan endvidere bryste sig af at være den fabrikant, der har udviklet flest modeller, som fortsat er i produktion. Dette får dog ikke Volkswagen til at hvile på laurbæerne – tværtimod.

 

Kontroversiel baggrund

Volkswagen bærer på en kontroversiel, men spændende historie, der har rødder helt tilbage til 2. verdenskrig, hvor producentens moderfabrik, Volkswagenwerk, blev grundlagt. Under denne periode blev fabrikken ledet af bilkonstruktøren Ferdinand Porsche, der blandt andet designede den karakteristiske Folkevognsboble, Volkswagen Type 1, som man fortsat kan se trille rundt på vejene i dag.

Der er endog flere modeller fra den tyske producent, der har opnået kultstatus verden over: Volkswagen Type 1 er en af dem, men også Volkswagen Type 2, der også går under navnet ’rugbrødet’, storhitter verden over – og det har den gjort siden de glade 1970’ere, hvor hippierne forelskede sig i den karakteristiske bus, hvor der var plads til mennesker og mangfoldighed.

Det samme gælder for Volkswagen California, camper-bilen, der stadig den dag i dag er helt ideel, hvis man ønsker at tage på eventyr. Bilen er blandt andet udstyret med campingudstyr, såsom borde og stole, som man kan slå op, når man holder pause undervejs. Derudover er California udstyret med et tag, man kan vippe op – og pludselig har man en taglejlighed, hvor to personer kan overnatte eller tage et hvil.

VW laver et bredt udvalg af bilmodeller med et væld af forskellige muligheder. Hos Linderoth forhandler og leaser vi både Golf, Passat, Tiguan, Polo med flere. 

Går ikke på kompromis

Volkswagen har flere klassiske modeller, der fortsat er høj efterspørgsel på i dag – og som stadig produceres med enkelte justeringer. Derfor kan man hævde, at den tyske producent er en anelse konservativ, når det gælder udvikling af bildesign, men hvorfor lave om på noget, der fungerer fremragende?

Volkswagen står for kvalitet og genkendelighed. Når vi ser en Volkswagen Type 1 eller 2 på vejene, er det for nogen forbundet med nostalgi, men det er også meget sigende for visionerne bag den tyske producent: Her fremstilles udelukkende kvalitetsbiler, der holder, og Volkswagen går ikke på kompromis med kvalitet eller funktionalitet.

I Danmark har særligt Volkswagens Polo vundet indpas, og der findes mange gode grunde til dette. En Volkswagen Polo er udstyret med et rummeligt bagagerum, som kan udvides yderligere, hvis bagsædet klappes sammen. I bilens kabine er der god plads til passagererne, uanset om man har korte eller lange stænger, og særligt bilens forsæder er komfortable og elegante. Dette gør Poloen til en yderst god kandidat, hvis man ønsker at anvende bilen til erhvervskørsel.

Er man på udkig efter en større bil, hvor hele familien kan være, kan man bevæge blikket fra Poloen til Touran, som er en fremragende model til familien, der har brug for ekstra plads. Touranen er velindrettet med syv sæder, der er placeret praktisk, så der er plads til både børnesæder og shoppingtasker. Derudover er bilen udstyret med store ruder, så passagerer og ikke mindst fører kan få et godt udsyn.

Leasing af Volkswagen 

Volkswagen er populær i hele verden – og også hos Linderoth. Vi tilbyder flere fantastiske modeller fra Volkswagen, uanset om behovet er en Polo, en Touran eller en California. For at gøre det nemt for vores kunder tilbyder vi leasing af vores Volkswagen-modeller. På den måde kan man få lige netop den bil, man drømmer om – og til en overkommelig pris.

Drømmer du om roadtrip i en California, eller har du brug for en Polo til pendling? Vi kan hjælpe dig!

Kontakt os i dag med dine ønsker, og så hjælper vi dig med at opfylde dine bildrømme!

   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”