Volvo forhandler i Vejle │ Volvo leasing ✅

Pinsedag søndag d. 28. Maj 2023 holder vi lukket.
På gensyn igen 2. Pinsedag mandag d. 29. Maj kl. 12-15.

Volvo

Volvo forhandler

Svensk stormester med speciale i sikkerhed

Når det gælder design, sikkerhed og komfort, har den svenske bilfabrikant Volvo længe båret titlen som stormester. Og med et stadigt imponerende fokus på bæredygtighed og sikkerhed, lægger den skandinaviske producent fortsat sikkert i førerselen.

Ordet ”Volvo” betyder ”jeg ruller”, og man må sige, at bilproducenten har rullet derudaf, siden virksomheden blev grundlagt i 1926. Fra den første Volvo stod klar i 1927, gik der ikke længe, før at Volvo opnåede et ry som producent af bæredygtige kvalitetsbiler – et ry der fortsat hænger ved i dag.

 

Fokus på brugerne

En af Volvos kærneværdier har siden begyndelsen været brugernes sikkerhed. Derfor kan man i de fleste Volvo-biler finde et sikkerhedselement, der er lidt ud over det sædvanlige – og særligt i alle nyere Volvo-modeller opdager man et imponerende veludviklet sikkerhedsudstyr.

Kigger man på den populære Volvo XC60, bemærker man først og fremmest det smukke, skandinaviske ydre, men sætter man sig ind bag rettet, sanser man øjeblikkeligt de imponerende sikkerhedssystemer, bilen rummer.

Sikkerhedssystemerne i XC60 kan bl.a. forhindre sammenstød med biler eller andre elementer på vejen, fordi bilen selv er i stand til selv at styre tilbage. Et andet sikkerhedselement betyder, at bilen kan dreje uden om forhindringer, hvor man ikke kan nå at bremse. Disse sikkerhedselementer er ikke både innovative og imponerende – for føreren af bilen betyder det også, at der er en helt anden tryghed forbundet med at køre bilen.

 

Sikkerhed er varemærket

Sikkerhed har alle dage været Volvos varemærke, og det er en helt afgørende vision hos fabrikanten at kunne være førende på området.

Alt tyder dog på, at Volvo bliver ved med at være andre producenter overlegne, når det gælder sikkerhed. Således tæller nye sikkerhedstiltag hos Volvo blandt andet hastighedsbegrænsninger og sikkerhedssystemer, der kan modvirke spritkørsel og anden uopmærksom kørsel. Det vil sige, at en Volvo ikke blot betyder øget sikkerhed for føreren af bilen, men også for medbilisterne.

Høj komfort - uanset sæde

Selvom sikkerheden er Volvos kendemærke, er det flere kendetegn, der udpeger Volvos som en producent, der ligger i en klasse for sig. I Volvo-biler er der tænkt komfort, praktiske løsninger og en helt særlig elegance, der gør det til en oplevelse af sætte sig ind bag rattet i sin Volvo – hver eneste gang.

I en Volvo er det ikke bare chaufføren, der skal have god benplads – dette gælder alle passagerer. Således finder man i flere moderne Volvoer, eks. Volvo XC 60 og Volvo XC40, velformerede og behagelige sæder, der sikrer, at køreturen bliver behagelig, anset om du har fået æren af bilens fører- eller midtersæde.

 

Leasing af Volvo hos Linderoth

Volvo står for sikkerhed, komfort og praktik. Dette er tre elementer, som vægtes højt blandt mange – og dette gælder også for kunder hos Linderoth. Derfor kan man naturligvis også finde massevis af lækre Volvo-modeller i vores store sortiment af brugte luksusbiler.

Uanset om drømmen går på en Volvo XC60, Volvo XC90, Volvo XC40 eller en Volvo V60 eller V90, kan du finde det hele her hos os – og ligger vi ikke inde med den ønskede model her og nu, kan vi hjælpe med at skaffe bilen hjem til dig, så du kan rulle afsted i lige præcis den Volvo, du drømmer om!

Vi tilbyder leasingaftaler til vores kunder – og altid til en overkommelig pris. Vi ved, hvad fleksibilitet kan betyde for både praktik og økonomi, når det gælder investering af en ny bil. Derfor udarbejder vi fleksible løsninger, der tager højde for begge dele. Vi tilbyder eksempelvis sæsonleasing, hvilket er ideelt til dig, der ikke har brug for din bil hele året.

Vi tilbyder også splitleasing, hvis du ønsker at fordele bilen mellem privat- og erhvervsbrug. Derudover er vi altid villige til at ændre aftalen, eller helt at udskifte bilen, hvis dine behov skulle ændre sig.

 

Hvad drømmer du om?

Drømmer du om en Volvo V60, en Volvo XC60 eller en helt tredje model? Fortæl os, hvad du drømmer om, så vi kan hjælpe dig med at finde drømmebilen! Kontakt os allerede i dag!

   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”