Mercedes forhandler i Vejle │ Mercedes leasing ✅

Mercedes

Mercedes-Benz forhandler

Tysk luksus i særklasse

Luksus. Design. Elegance. Disse er ord, vi forbinder med det tyske kvalitetsmærke Mercedes-Benz. Det populære bilmærke bærer på en lang historie, der går helt tilbage i slutningen af 1920erne, hvor mærket, dengang under navnet Daimler-Benz, blev til. Siden de spæde år er der sket meget med bilmærket, som i dag er et af de mest anerkendte og mest populære bilmærker – i 2018 blev Mercedes-Benz tilmed kåret til det bedst sælgende bilmærke i hele verden. 

Mercedes-Benz slogan lyder ”Das Beste oder Nichts” – det bedste eller ingenting, hvilket er absolut sigende for bilmærket, der oser af luksus og kvalitet i særklasse.

Kvalitet, design og komfort har alle dage været karakteristikaene for bilmærket, hvilket også bemærkes i det signifikative logo, den trekantede stjerne, som symboliserer, at bilproducenten leverer motorer til vands, til lands og i luften.  

 

Kræset for detaljerne

Mercedes er kendt for ikke at gå på kompromis med rummelighed, komfort eller design, og dette vil du tydeligt opleve, når du sætter dig ind i en bil, der er fremstillet af den tyske producent. Her vil du mærke en helt særlig følelse af komfort – og ikke blot, fordi sædet er behageligt, men fordi Mercedes-Benz er eminente, når det gælder ergonomisk design og kvalitet.

I en Mercedes er der kræset for detaljerne, og der er ikke et øje tørt, når man bemærker alle de lækre og små detaljer i bilen, som tilsammen skaber den fulde oplevelse af velbehag.

Hos Linderoth mærker vi en stor efterspørgsel på det tyske kvalitetsmærke – og dette med god grund. Med en Mercedes får man nemlig en bil, der er design- og kvalitetsmæssigt i topklasse, også selvom bilen er brugt – og dette gælder, uanset hvilken bilmodel man ønsker sig.

Vi forhandler både større firehjulstrækkere, rummelige familier og små, smarte sportsvogne – og gældende for alle bilmodeller er den høje komfort, det skarpe ydre og de elegante detaljer.

Her på siden kan du se, hvilke modeller vi har til rådighed på nuværende tidspunkt – og skulle det ske, at du har forelsket dig i en model, vi ikke har tilgængelig, skal du blot kontakte os om dine ønsker, og så vil vi sørge for at skaffe den ønskede model hjem til dig.

Rummelighed og luksus – uanset model

Hos Linderoth udbyder vi et imponerende udvalg af flotte luksusmodeller fra Mercedes-Benz, og uanset hvilken Mercedes du beslutter dig for, er det garanteret, at du vil mærke en behagelig følelse af velvære og stolthed, når du triller ud på vejene i din tyske skønhed. 

Er du på udkig efter en bil, hvor sikkerhed og komfort er topprioriteter, bør du kigge nærmere på Mercedes-Benz’ C-Klasse. Her er køreassistentsystemer, sikkerhedssystemer og komfortstyring features, der gør modellerne i C-Klassen helt særlige. Mercedes-Benz’ C-Klasse er til dig, der ønsker lidt ekstra luksus i hverdagen, men som samtidig vægter sikkerhed og komfort højt. Her er både komfort og sikkerhed i tiptop, lige som rummeligheden, der sikrer, at bilen kan anvendes både til dagligdagsbrug og til længere køreferier, hvor bilen skal indeholde godt med bagage.

Mercedes-Benz’ E-klasse er kendt for rummelighed og luksus, som i den nye generation af E-klasse-modeller suppleres smukt af banebrydende teknologi og innovative designlinjer. Dette er bilen til dig, der efterspørger udstyr og design i klasse A, men som samtidig ønsker en vis rummelighed i bilen, så bilen nemt kan bruges i hverdagen, uanset om der skal hentes børn, handles ind eller køres til fodboldstadion med gutterne. Er du imidlertid til en mere sporty og kompakt model er A-klassen det rette for dig. Sammen finder vi den rette model til dine specifikke behov og drømme.

 

Mercedes leasing

Vi tilbyder leasing-aftaler til vores kunder, så de kan få den drømmebil, de ønsker, til en overkommelig pris – og med en helt særlig fleksibilitet. Vi tilbyder sæsonleasing, hvis du ønsker blot at bruge bilen i kortere perioder, ligesom vi kan ændre aftalen eller helt udskifte bilen, hvis dine behov skulle ændre sig.

Vi tilbyder desuden splitleasing, hvor omkostningerne af leasingaftalen vil blive fordelt mellem privat og erhvervsmæssig anvendelse – dette er attraktivt for dig, der ønsker at bruge bilen både i og uden for arbejdsregi.

 

Kontakt os i dag

Drømmer du om leasing af en Mercedes ML350/GLE350, S350 eller en helt tredje model? Vi går langt for vores kunder, og du er derfor ikke blot garanteret en bil i klasse A, men også en service i samme liga – kontakt os allerede i dag!

   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”