BMW forhandler │ Leasing af BMW i Vejle

Pinsedag søndag d. 28. Maj 2023 holder vi lukket.
På gensyn igen 2. Pinsedag mandag d. 29. Maj kl. 12-15.

BMW

BMW forhandler

Det ultimative køretøj

Familiebil. Firmabil. Feriebil. BMW kan være med på det hele, og sådan har det været, siden den tyske motor- og bilfabrikant blev grundlagt i 1916. BMW, der årligt producerer over en million biler, er en af de populæreste producenter på det internationale marked – og dette med rigtig god grund.

Når man vælger en bil fra BMW, får man nemlig kvalitet og rummelighed helt uden at gå på kompromis med komforten – eller fornøjelsen ved at køre bilen.

BMW, der står for Bayerische Motoren Werke, har siden 1970erne haft det karakteristiske slogan ”The Ultimate Driving Machine”, som dengang både vækkede og fastholdt folks interesse for producentens flotte biler. Budskabet og fascinationen har varet ved siden, selvom bilproducenten få gange har forsøgt sig med andre slogans - og årsagen forstår man, når man ser de lækre biler: Der ér med BMW-biler tale om de ultimative køretøjer.

 

En bil i luksusklassen

BMW har en stolt tradition for at indgå i den højeste klasse af luksus inden for kvalitetsbiler. Når man vælger BMW, får man elegant og kraftfuldt design, komfort og rummelighed – og dette gælder uanset, hvilket BMW-model man vælger.

BMW står for både praktik, funktionalitet og luksus. Her er alle scenarier tænkt ind, og derfor finder man blandt BMW-bilerne flere modeller, der appellerer til både familier, erhvervsfolk og singler – og gerne på samme tid.

Hvis man eksempelvis er på udkig efter en bil, hvor der er plads til både weekendseng og klapvogn, når man skal i sommerhus med familien, men som også kan få kollegerne til at vende hovedet for at kigge, når man drøner forbi, kan man fordel kigge nærmere på BMWs 5-serie.

Her er udstyret imponerende, lige som komforten og rummeligheden, der kan sikre en fornøjelig tur for chauffør såvel som passagerer. 5-serien har nemlig god plads til knæ og hoved – uanset om man sidder på bagsædet eller i førersædet.

Find din BMW hos Linderoth

Hvis din drøm er en BMW i superklassen, er du havnet det rigtige sted. Hos Linderoth findeR du et engageret team af dygtige sælgere, som også er indehavere, hvis hjerter banker lidt stærkere, når det gælder tyske modeller som BMW, Mercedes og Audi – og vi bliver blot endnu mere begejstrede, når vi møder kunder, der, ligesom os, forelsker sig i de kraftfulde køretøjer fra Tyskland.

Her på siden kan du finde et udvalg af de BMW-modeller, som vi ligger inde med i øjeblikket. Du skal blot klikke på billederne, hvorefter du bliver ledt til en side, hvor du kan læse meget mere om bilen og se flere billeder.

Hvis du ikke kan finde netop den model, du er på udkig efter, i vores database, skal du blot kontakte os, så sørger vi for at skaffe den ønskede bil hjem til dig. Vi tilbyder også at hente biler hjem fra Europa, hvis du har fundet en model i udlandet, som du ikke kan leve uden.

 

Attraktiv leasing hos os

Linderoth tilbyder attraktive leasingaftaler, hvor du kan få lige netop det køretøj, du har i kikkerten. Ved en leasingaftale kan bilen også omfattes af en service- og reparationsaftale hos os, hvilket gør aftalen mere bekvemmelig og fleksibel for dig. Derudover inkluderer leasing, at du til enhver tid kan udskifte bilen, hvis dine ønsker eller behov skulle ændre sig, ligesom vi tilbyder splitleasing, hvis du ønsker at bruge bilen både privat og i erhvervsregi og slippe for firmabilsbeskatning.

Hvis du er interesseret i at købe en bil via leasing, kan du læse mere her (link) eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til leasing. Det er i vores bedste interesse, at vores kunder føler sig godt klædt på, når de triller ud på vejene i en ny, dejlig bil fra Linderoth, og derfor går vi langt for at kunne give den bedste service.

 

Kontakt os i dag

Vi tilbyder et imponerende udvalg af brugte BMW-biler, som kan oppe din køreglæde og komfort. Banker dit hjerte også for tysk luksus, så kontakt os i dag til en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bil til dig!

   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”