Audi forhandler │ Audi leasing på ☎ 7585 7262

Pinsedag søndag d. 28. Maj 2023 holder vi lukket.
På gensyn igen 2. Pinsedag mandag d. 29. Maj kl. 12-15.

Audi

Audi forhandler

Tyske drømmebiler i topklassen

Audi udstråler prestige, luksus og sportslighed, og det er umuligt at lade være med at kigge misundeligt, når bilmodeller fra det tyske kvalitetsmærke drøner forbi på landevejene. I en Audi sørger design, komfort og rummelighed for, at selv lange køreture bliver en fornøjelse!

Da August Horch grundlagde Audi i 1910, var visionen at designe kvalitetsbiler med et højt niveau af sportslighed og elegance – og dette er fortsat visionen i dag. Fokusset på kvalitet og sportslighed bemærkes øjeblikkeligt, når man ser de mange flotte bilmodeller trille afsted fra Ingolstadt, hvor Audi har hovedsæde.

 

Detaljeorienteret fokus

Audi er kendt for sit fokus på detaljeharmoni – her spiller æstetik og praktik sammen på en måde, der er en fryd for øjet, og som er med til at give bilmodellerne fra den tyske producent et særligt skarpt udtryk. Intelligente og skarpe lygter, der automatisk tilpasser sig efter omgivelserne, er et eksempel på, hvordan funktionalitet og æstetik indgår i perfekt harmoni på mange af Audis flotte modeller. Også ergonomi og komfort er essentielt for Audi - her finder man både komfortable sæder, behagelig polstring og god plads til benene.  

Audi har siden begyndelsen været up to date med teknologi og tekniske egenskaber, hvilket tydeligt kommer til udtryk i Audis bilmodeller. Audi eksperimenterer hele tiden med nye gadgets og hightech-egenskaber, der gør det både sjovere, nemmere og mere spændende at køre bil – i en Audi er det altid en fornøjelse at sætte sig ind i bilen, uanset om turen går til Føtex eller Italien.  

 

Audi hitter hos Linderoth

I 1980’erne introducerede Audi deres første racerbil, den firehjulstrukne Audi Quattro. Dette blev banebrydende for rally-verdenen, og Audi har siden dengang været det foretrukne valg blandt mange racer- og rallykørere.  Det er dog ikke bare i rally-regi, at Audi har mange tilhængere og fans - Audi er en af de bedst sælgende, tyske bilmærker i Danmark, og særligt på brugtbilsmarkedet er bilmærket populært.

Audis slogan: Vorsprung durch Technik (Forspring gennem teknik) er centralt for bilmærkets DNA: Audi ligger altid foran andre bilproducenter. Derfor mærker vi også hos Linderoth en tydelig interesse for salg og leasing af vores Audi-modeller, hvor bl.a. Audi A6, Audi A7 og Audi Q2 er populære modeller. Audi A6 udmærker sig med en rummelig kabine, et flot design og skarpe linjer, og er et godt valg til dig, der er på udkig efter en model, der kan rumme hele familien. Har du brug for endnu mere plads, kan du også kigge nærmere på Audi Q7, der fås med både 5 og 7 sæder. 

Her på siden kan du finde et imponerende udvalg af vores Audi-modeller. Hvis du ser en bil efter din smag, skal du blot klikke på billedet af bilen for at læse mere.

 

Få en leasingaftale hos Linderoth

Linderoth tilbyder leasing af Audi-biler, så vores kunder kan få lige præcis den bil, de går og drømmer om – og tilmed til en favorabel aftale, der tilgodeser både fleksibilitet og økonomi. Vi tilbyder bl.a. sæsonleasing, hvis man kun har brug for bilen i korte perioder. Det er altid muligt at tilpasse aftalen, eller at bytte bilen ud med en anden model, hvis behovene skulle ændre sig.

Vi tilbyder også splitleasing, hvor omkostningerne af leasingaftalen fordeles mellem privat og erhvervsmæssig brug – denne aftale er fordelagtig for dig, der gerne vil bruge bilen både i arbejdsregi og til privat brug.

 

Find drømmebilen hos os

Hvis du går og drømmer om en Audi, skal du blot kontakte os – vi kan hjælpe dig med at få lige nøjagtig den model, du ønsker dig. Du kan kigge på vores side og se, om vi allerede har den model, du drømmer om – og kan du ikke finde den ønskede model, er du altid velkommen til at kontakte os. Så skaffer vi bilen hjem til dig.

   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”