Erhvervsleasing Vejle | Leasing af brugte kvalitetsbiler

Erhvervsleasing

En erhvervsleasingbil er oplagt til virksomheder, der ønsker fleksibilitet

Både enkeltmandsvirksomheder samt små, mellemstore og meget store virksomheder kan få gavn af erhvervsleasing – altså leasing af biler til virksomheder. Uanset om I har brug for en enkelt eller flere forskellige firmabiler eller varevogne, og uagtet om de skal bruges til kundemøder, opsøgende salg, møder med samarbejdspartnere eller transport og afhentning af varer, kan I få en fordelagtig erhvervsleasingaftale hos Linderoth. Vi står klar til at hjælpe jer med rådgivning lige fra valg af bil til hvilken finansieringsløsning, I skal vælge.

Alt, hvad vi foretager os, udspringer fra vores passion for kvalitetsbiler. Om det er biler til salg, privatleasing, erhvervsleasing eller en helt tredje finansieringsløsning, brænder vi for at give en køreoplevelse i topkvalitet. Derfor bliver vores biler altid gennemtjekket ned til mindste detalje på vores eget værksted. Det sikrer jer, at I får en firmabil fri for fejl og mangler. Kom forbi vores 1.600 m2 bilhus placeret i Vejle, eller læs mere om vores leasingbiler. Vi har altid et stort udvalg af kvalitetsbiler til rådighed fra mærker som BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen og Volvo som løbende skiftes ud.

Vi er din professionelle leasingpartner - kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at finde den helt rette firmabil.

 

Fordelene ved erhvervsleasing – fleksibilitet og god økonomi

Erhvervsleasing kan være den helt rigtige løsning for jeres virksomhed af mange grunde. Helt overordnet er fleksibilitet og økonomisk frihed nogle af de fordele, I som virksomhed kan nyde godt af. Er I stadig i tvivl om, om I vil købe eller lease? Få vores gode råd i denne artikel, eller læs mere om fordelene ved erhvervsleasing herunder.

Fleksibilitet

Nye medarbejdere, flere produkter eller en større kundeportefølje. Det er nogle af de ting, der kan være medvirkende til, at man har brug for en firmabil. Som virksomhed er der brug for stor fleksibilitet, og det får I med en leasingaftale hos os. Det kan være, at I til at starte med kun har brug for én eller to firmabiler, men allerede året efter har virksomheden vokset sig større, og der er nu brug for fx en varevogn. Med en leasingaftale er det intet problem. Aftalen kan nemlig løbende tilpasses, så den matcher jeres nuværende behov.

Økonomisk overblik

Som en lille eller nystartet virksomhed kan det være en voldsom post i budgettet at skulle købe en bil – men behovet forsvinder ikke af den grund. Med leasing som finansieringsløsning kan en firmabil alligevel blive en realitet. En leasingaftale giver jeres virksomhed værdi for pengene, og I får glæde af bilens muligheder uden at lægge en stor udbetaling.

Som stor eller mellemstor virksomhed kan det give overskuelighed og økonomiske besparelser at samle alle firmabiler under én leasingaftale. Måske har I på nuværende tidspunkt flere forskellige leasingaftaler på jeres firmabiler og savner et samlet overblik over dem. Det kan I få hos os. Vi giver gerne et tilbud på en samlet leasingaftale på hele bilflåden, hvor I får en fast månedlig pris at forholde jer til. Det giver overskud til at koncentrere jer om lige præcis det, I er gode til.

Serviceordning

Der kan være mange bekymringer forbundet med at købe en bil, og hvad man stiller op, hvis den går i stykker. Har I ikke selv tiden eller evnerne til at rode med bilens motor, kan I tilkøbe en serviceordning. Den indbefatter, at hvis der opstår problemer med bilen, kan I aflevere den på vores værksted, og så sørger vores dygtige mekanikere for at gøre den klar til vejene igen. På den måde er jeres firmabil altid up to date.

 

Erhvervsleasing af brugt bil i høj kvalitet

Hos Linderoth har vi siden 2003 specialiseret os i brugte kvalitetsbiler. Vi er et multimærkebilhus, og for jer betyder det, at I har et stort udvalg af forskellige biler af vælge imellem til jeres erhvervsleasingaftale. Vi tilbyder biler i alle prislag og i størrelserne mini, mellem og premium, så I kan næsten med sikkerhed finde en bil, der dækker jeres behov. Skulle vi ikke lige have drømmebilen stående i vores bilhus, hjælper vi jer gerne med at fremskaffe den – også hvis det betyder, at den skal importeres fra udlandet.

Selvom at der hos os er tale om erhvervsleasing af brugte biler, betyder det ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten – tværtimod. Vores hjerter banker for kvalitetsbiler, og derfor leverer vi biler i høj kvalitet hver eneste gang. Vi har vores eget værksted, hvor vores professionelle og erfarne mekanikere sørger for, at firmabilen fremstår i perfekt stand, når den udleveres til jer.

 

Erhvervsleasing trin for trin

Efter mange år i leasingbranchen har vi erfaret, at forløbet forud for en erhvervsleasingaftale ofte kan skitseres på denne måde:

 

  1. Den indledende fase: Ændrede behov i virksomheden gør, at I overvejer muligheden for at lease en eller flere firmabiler. I undersøger hvilke muligheder der er på markedet, og hvilken type bil I kunne tænke jer. Hvis I ser et match mellem os og jeres behov, kontakter I os for at høre mere om mulighederne.
  2. Afdækning af behov: Vi aftaler et møde, hvor I kommer forbi vores bilhus. Her præsenteres I for en række modeller, der kunne være interessante. Det kan også være, at I selv har fundet en oplagt model, og så taler vi om fordelene og ulemperne ved den. Feltet indsnævres, og vi finder frem til den eller de model(ler), I vælger.
  3. Aftale indgås: Vi gennemgår de vilkår, leasingaftalen beror sig på. I denne proces beslutter I, om I ønsker en operationel eller finansiel leasingaftale. Vi sender en kontrakt med de aftalte vilkår, som I gennemgår og underskriver. Herefter sørger vi for at hjemtage bilen og klargøre den på vores værksted.
  4. Overdragelse af nøgler: I tager imod bilen, som nu er klar til at blive taget i brug.

 

Kontakt os, hvis vi skal samarbejde om en erhvervsleasingaftale.

   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”