Lad din bilforhandler finde drømmebilen │ Kontakt bilforhandler Linderoth i dag ➤

Pinsedag søndag d. 28. Maj 2023 holder vi lukket.
På gensyn igen 2. Pinsedag mandag d. 29. Maj kl. 12-15.

Drømmebilen

Måske har du gået og tænkt på den i flere år, måske er det en hel ny drøm; og måske har du drømt om andre, før du fik øje for lige præcis denne. Én ting ved du dog – nu må du bare have fat i den: Drømmebilen.

Når man investerer i den bil, man har gået og sukket efter længe, er det for mange en drengedrøm, der realiseres. Der kan være flere årsager til, at man har ventet med at købe bilen indtil nu. Økonomi kan spolere mange drømme, men også praktiske overvejelser kan sætte en stopper for, at man køber den bil, man allerhelst vil have.

Du kan her på siden se et stort udvalg af kvalitetsbiler og drømmebiler, som de fleste vil kigge en ekstra gang efter på vejene. Selvom vores hjerte banker særlig hurtigt for tyske kvalitetsbiler som Audi, Volkswagen, BMW, Mercedes og Porsche, kan du også finde mange andre spændende modeller på vores side.

Hvis du ønsker at læse mere om de forskellige biler, klikker du blot på billedet, hvorefter du vil blive ført til en side, hvor du kan læse mere om modellen, se billeder samt se oplysninger om finansiering.

 

 

Realisér dine drømme med BMW, Audi eller Mercedes Leasing

Nogle drømmer om en Volkswagen Golf, andre fantaserer om en Porsche 911, og andre sukker efter en BMW 530d. Vi kender alt til bildrømmerier, og vi har selv vores, som vi tager udgangspunkt i, når vi skal udvælge eminente kvalitetsbiler til vores bilhus. Derfor er det også meget værdifuldt for os at være med til at realisere bildrømme hos vores kunder – for os er det er en helt særlig følelse, når vi kan være med til forene drømmebil og ejer.

Vi har naturligvis fuld forståelse for, at så snart man har fundet drømmebilen, kan det ikke gå hurtigt nok med at få fat i den. Derfor kender vi også til skuffelsen, hvis bilen ikke umiddelbart kan fremskaffes. Bliv dog ikke skuffet, hvis du ikke kan finde den ønskede model her på siden. Har vi ikke den ønskede bil i øjeblikket, skal du blot kontakte os om detaljerne, og så finder vi bilen og importerer den hjem til dig.

 

Leasing af drømmebilen


Vi tilbyder også leasing af drømmebiler, uanset om det gælder leasing af Mercedes, Audi, Porsche, VW, BMW eller helt andre biler. Leasing er en fordelagtig aftale for dig, der har opdaget drømmebilen, men som ikke ønsker at binde midlerne til at købe bilen til fuld pris her og nu. Leasing er en alternativ og fleksibel finansieringsform, hvor du råder over bilen til et månedligt beløb. Det betyder, at du får mulighed for at få din drømmebil, men med en anden fleksibilitet, end hvis du køber den.

En leasingaftale er også smart, hvis du har tendenser til at drømme om flere biler på samme tid og godt kan lide at skifte model ofte. Det kan være en smule besværligt at skulle sælge sin bil, hver gang man forelsker sig i en ny model – men med en leasingaftale er det nemmere at skifte bilen ud.

Vi tilbyder flere forskellige leasingløsninger bl.a. sæsonleasing, som er en fordel for dig, der kun ønsker at bruge bilen eks. i sommerperioden. Når du ikke anvender bilen, betaler du blot for stilstand. Vi tilbyder endvidere totalløsninger, der inkluderer al service. Skulle der opstå problemer med bilen, kontakter du blot os, og så tager vi os af det. Smart og nemt.

 

Fortæl os, hvad du drømmer om

    
Hos Linderoth er god service alfa og omega. Vi går op i dine ønsker og drømme, og derfor vil vi meget gerne høre om dem. Kontakt os derfor gerne, hvis du har spørgsmål til en af vores biler – eller hvis du ønsker, at vi skal fremskaffe drømmebilen til dig.

Kontaktinformation
Om den ønskede bil
Ønsket udstyr
   

“Vi er ikke tilfredse, før DU er yderst tilfreds.”